Actie

Magnesium Bad Kristallen (4kg)

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 29,95 € 22,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor een goede werking van een groot aantal enzymen in de lichaamscellen, de botopbouw, opbouw van lichaamseiwit en de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen.

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen een tekort aan magnesium hebben. Magnesiumtekort wordt in verband gebracht met o.a.: algehele lusteloosheid of vermoeidheid, spierkrampen, astma, migraine, eczeem en stemmingswisselingen.

Originele Zechstein magnesium badkristallen

SuperfoodExpress levert uitsluitend Originele Zechstein magnesium. Zechstein magnesium badkristallen bevat 47% magnesium chloride en is vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, toxische en andere mens- en milieu-belastende ingrediënten. Het Zechstein magnesium is niet op dieren getest. De verpakking is milieuvriendelijk en luchtdicht verpakt waardoor het onbeperkt houdbaar blijft. De inhoud bedraagt 4 kg en de kristallen zijn verpakt in een luxe verpakking.

Gebruik magnesium badkristallen / badvlokken

Magnesium opname is het meest effectief via de huid. Dit heeft géén bijwerkingen, is 100% veilig, bijzonder krachtig en in verhouding goedkoop. Via de huid wordt namelijk veel meer opgenomen dan wanneer je magnesium-tabletten slikt. Zo wordt via het lichaam 80-90% opgenomen en door het slikken van tabletten 'slechts' 30-40%. Magnesium badkristallen kun je gebruiken in een voetenbadje of in bad. 

Voetenbadje 
Doe 2 tot 4 liter warm tot heet water in het voetenbadje en laat uw voeten hierin ca. 1 minuut acclimatiseren. Voeg 125 gram bad kristallen toe bij 2 liter water en 200 gram bij 4 liter water. Ga lekker achterover zitten en ontspan voor 15 tot 20 minuten. 
TIP: neem het voetenbadje voor het slapengaan. Je zult een heerlijke nachtrust hebben.

In bad
Een ligbad met magnesium is vooral effectief bij eczeem en psoriasis. Gebruik bij een ligbad van ca. 120 liter 750 gram tot 1 kg bad kristallen. Bij een ernstig magnesiumtekort mag 2 kg magnesium worden toegevoegd. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Je kunt na het magnesiumbad jezelf afspoelen, maar je kunt je ook gewoon droogdeppen en de rest laten intrekken. Het kan zijn dat uw huid een beetje plakkerig voelt. Dit zijn zouten die achterblijven op de huid.

Wanneer je start met het aanvullen van je magnesiumtekort kun je beginnen met twee keer per week een voetbad of ligbad te nemen. Na twee weken kun je het één keer per week herhalen. Je lichaam heeft namelijk geen methode om het magnesium langere tijd vast te houden dus voor een goede gezondheid moet je het blijven gebruiken.

Magnesium zelftest

Je kunt ook zelf vaststellen of er sprake is van een magnesiumtekort door het beantwoorden van een paar simpele vragen. Als je op twee van de volgende vragen JA antwoord, dan heb je een grote kans dat je een tekort hebt aan magnesium:

1. Gebruik je regelmatig maagzuurremmers?
2. Drink je regelmatig koolzuurhoudende dranken?
3. Drink je veel koffie, thee of andere cafeïne houdende dranken?
4. Drink je meer dan 8 alcoholische dranken per week?
5. Gebruik je veel suiker of andere zoete voedingsmiddelen?
6. Heb je veel last van stress of heb je recentelijk een operatie gehad?
7. Gebruik je medicatie voor vochtafdrijving, je hart, astma of gebruik je de pil?
8. Neem je calcium in zonder magnesium?
9. Heb je last van pijn in je voeten, vaak kramp of verstijfde spieren, slapeloosheid, vermoeidheid, migraine, angst, concentratie stoornissen, reumatische klachten of eczeem?
10. Ben je ouder dan 55 jaar? Ouder worden, stress, ziektes en een verhoogd medicijngebruik kunnen ervoor zorgen dat het magnesiumgehalte te laag is voor een goede gezondheid.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 4 Kg
© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie