BPA-vrij

Montana Slowjuicer (PR-179)

Vorige Artikel 2 van 2
€ 199,00 € 179,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Actie nù € 179,-. De Montana PR-179 slowjuicer is een fraai ogende universeel toepasbare juicer mét inductiemotor (AC-motor) voor al jouw gezonde sappen. Vrijwel alle soorten groenten en fruit pers je gemakkelijk tot sap. 

De voordelen van de Montana PR-179 slowjuicer:

  • 6 keer meer vitamines
  • haalt 80% sap uit groenten en fruit
  • gemaakt van BPA-vrije materialen
  • krachtige en duurzame inductiemotor (7 jaar garantie)
  • 's werelds meest effectieve GE ULTEM filters
  • muisstil

De Montana slowjuicer PR-179 is voorzien van 's wereld meest effectieve GE ULTEM filters (2x). ULTEM plastic is acht keer zo sterk dan normaal plastic. Hierdoor kan de slowjuicer het werk perfect uitvoeren en heb je gegarandeerd de beste sapresultaten. De AC-motor is stil in gebruik en heeft een zeer lange levensduur. Op de motor heb je zeven jaar garantie en op de overige onderdelen twee jaar.

Het verschil tussen een gewone juicer en een slowjuicer

In vergelijking met een sapcentrifuge heeft de Montana slowjuicer hogere voedingsstoffen in het sap en 6 keer meer vitamines. Dit komt doordat de slowjuicer 65-80 toeren per minuut maakt (en een gewonen juicer 100-15.000) waardoor de meeste vitamines en enzymen in de sap achterblijven. Hierdoor heb je gezonder sap dan uit een sapcentrifuge. Er wordt bijna 80% sap uit groenten en fruit gehaald.

Details Montane slowjuicer

Voor een eerste kennismaking met de gezonde sapbereiding, maar ook voor de gevorderde sapliefhebber biedt de verticaal werkende Montana slowjuicer PR-179 een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

De uitzonderlijk stille keukenmachine levert op een zeer voedselveilige wijze gezond, vitaminerijk en bijzonder smakelijk sap. Doordat alle onderdelen die met, liefst biologisch gekweekte, ingrediënten in aanraking komen zijn vervaardigd uit BpA-vrije materialen, is van contaminerende werking geen sprake.

De robuust vormgegeven (gepatenteerde) persvijzel werkt met slechts maximaal 80 toeren per minuut. Hierdoor wordt niet, zoals bij sapcentrifuges gebruikelijk is, warmte en extra zuurstof toegevoegd. Er treedt daarom geen of nauwelijks oxidatie op en behoudt het gezonde sap langer zijn voedingswaarden, kleur, maar vooral ook zijn uitstekende smaak. 

Indien een meer vezelrijk sap gewenst is, kan voor de grove sapzeef worden gekozen. Een ingebouwde wisser draagt zorg voor een constante reiniging van de zeef, zodat van verstopping geen sprake kan zijn.

Werking en toepassing

De eigentijdse vormgeving van de Montana slowjuicer PR-179 maakt het apparaat een juweel in ieders keuken. De krachtige 200 Watt inductiemotor zorgt, mede door een uitgekiend reductiemechaniek, voor een muisstille werking. Het door de machine geproduceerde geluidsniveau bevindt zich in het gebied van 40 tot 50 dB(A).

Uit de slowjuicer wordt, in vergelijk met de beduidend rumoeriger sapcentrifuges, tot wel 50% meer sap verkregen. De afzonderlijk afgescheiden pulp is nagenoeg droog.

De stabiel op zijn werkplek staande keukenmachine heeft geen scherpe randen en is daar door zeer gemakkelijk in gebruik.

Indien de toevoer van kostelijke ingrediënten te snel of in te grote delen geschiedt, kan het apparaat vastlopen. Een ingebouwde reverse-knop lost het probleem in een handomdraai op en kan de sapproductie weer worden hervat.

Grondstoffen

De Montana slowjuicer PR-179 is ontworpen om sap uit groenten en fruit te persen. Zachte fruitsoorten als tomaten, aardbeien, frambozen en bessen kunnen in hun geheel worden ingevoerd in de wijde vulopening. Appels, peren en dergelijke vruchten dienen in kleinere delen worden toegediend.

Steenvruchten zoals perziken, kersen, abrikozen en dergelijke dienen voor invoering eerst te worden ontpit. Uit bladgroenten perst de Montana slowjuicer moeiteloos gezond en smakelijk sap. Van de hardere groentesoorten dienen vooral de stelen in kleine delen te worden gesneden alvorens deze in het apparaat in te voeren.

De slowjuicer is minder geschikt voor het vervaardigen van het zo gezonde tarwegrassap. Indien ondanks die mindere geschiktheid toch een shotje tarwegrassap bereid gaat worden, dient het tarwegras in kleine tot zeer kleine delen te zijn gesneden en in kleine hoeveelheden te worden ingevoerd.

Onderhoud

De Montana slowjuicer PR-179 is zeer gemakkelijk in gebruik en beschikt over een zelfreinigend systeemWil je bijv. twee verschillende sapjes na elkaar bereiden, dan voeg je slechts een klein beetje water in de werkende machine toe en het apparaat zorgt zelf voor een snelle reiniging. Hierna kun je dus direct jouw andere sapje bereiden.

Voor het onderhoud na beëindigen van de perssessie kunnen de eenvoudig uit de machine te verwijderen onderdelen in een sopje of onder stromend water worden gereinigd.

Het gebruik van een vaatwasmachine is in verband met het vervallen van de garantievoorwaarden niet toegestaan.

Levertijd

De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen.

Wat is het verschil tussen een slowjuicer en een blender? Lees het hier.

Technische specificaties 

Model

Montana PR-179

Spanning

220-230Volt

Energieverbruik

200 W

Gebruikte materialen

Ultem

Draaisnelheid

Max 80 t/pm

Motor

500 watt Inductie

Gewicht

4,16 Kg

In doos

Motor compartiment

Sapvat

Persvijzel

1 x grove ULTEM zeef

1 x fijne ULTEM zeef

Draaiende wisser

Vultrechter

Sapkan

Pulpkan

Schoonmaakborstel

Gebruiksaanwijzing Ned.-Engels

Receptenboekje

Garantie

Machine: 2 jaar
Motor: 7 jaar 

* Een actiecode van de SuperfoodExpress is niet te gebuiken voor dit actie-artikel

 

© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie