50% korting

Magnesium Olie (100ml)

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 11,99 € 5,99 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Magnesium olie heeft een zeer hoge concentratie magnesiumchloride (31%) en is bijzonder geschikt om magnesiumtekorten via de huid aan te vullen. Door de bijzondere en unieke eigenschappen van biologische energetische magnesium is de opname in de huid optimaal en wordt het maag-darmkanaal vermeden waardoor bijwerkingen en/of reacties vrijwel uitgesloten zijn.

De magnesium olie is van het merk Zechstein en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bevat het geen toxische of andere belastende ingrediënten

Biologische energetische magnesium: 

 • Is gericht op de energiestromingen in het lichaam (werkt ontspannend)
 • Dringt diep door in de huid en cellen
 • Bevat essentiële spoorelementen en mineralen die van belang zijn voor je gezondheid
 • Bevorderd een goede nachtrust
 • Bestaat uit gezuiverd water en pure magnesiumchloride met een gehalte van 31%
 • Een  krachtig en effectief natuurproduct zonder toegevoegde ingrediënten
 • Vrij van giftige of toxische stoffen, zoals kwik, zware metalen etc.
 • Afkomstig uit de 250 miljoen jaar oude Zechstein zee die altijd geïsoleerd is geweest van de buitenwereld

Er zijn ook producenten die magnesiumchloride gebruiken uit oceaanwater of binnenzeeën zoals de Dode Zee in Israël en meren in Amerika. Deze producten zijn niet aan te raden omdat dit water blootgesteld is aan industriële vervuilende stoffen, wat vergelijkbaar is met bezorgdheid over het kwikgehalte van vis .

Toepassing en gebruik Magnesium Olie

Magnesium olie wordt geleverd in een flesje van 100 ml met spraydop en is hierdoor extra zuinig in gebruik. Je kunt zelf uitrekenen hoeveel magnesium je nodig hebt: 

 • Neem je gewicht x 6
 • Weeg je bijv. 60kg dan is de berekening als volgt: 60 x 6 = 360 mg per dag
 • Eén spray bevat ca. 15 mg magnesium
 • 360 / 15 = 24 sprays 

Verdeel deze sprays over de dag, bijv. 12 's ochtend en 12 's avond en masseer het hierna licht in. Voor het slapen gaan bevordert magnesium een heerlijke nachtrust en totale ontspanning.

Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Mocht de tinteling te heftig zijn, dan kun je de huid eerst vochtig maken voordat je de magnesium erop aanbrengt. Om de opname te bevorderen laat je de magnesium tenminste 30 minuten inwerken.
Je kunt de magnesium daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken. Heb je een erg droge huid dan kun je je huid daarna insmeren met een neutrale huidolie zoals amandelolie. 

Bij spierpijnen en (nek) krampen kun je de magnesium olie direct op de pijnlijke plaats aanbrengen.

Sporters
Breng de magnesium olie ruim voor het sporten aan, het geeft soepelere spieren en spierpijnen komen na het sporten minder voor.

Preventief innemen van magnesium
Voor degenen met chronische ziekten en die vermoeden dat ze een te laag magnesium gehalte hebben, of degenen die als preventie willen aanvullen is magnesium olie de beste oplossing. Magnesium tabletten zijn niet door iedereen goed te verdragen en daarbij is de opname van de magnesium in pillen vaak minder dan 10-15 % terwijl dit bij magnesium olie veel hoger is.

Magnesium en uw gezondheid
Magnesium supplementen worden als essentieel beschouwd voor je gezondheid als gevolg van het toenemende magnesiumtekort in het moderne dieet, vervuiling en vergiftiging van de landbouwgrond etc. Magnesium speelt een cruciale rol in meer dan 300 fundamentele biochemische reacties . Een tekort aan magnesium kan invloed hebben op een groot aantal van de lichaamseigen processen, maar velen zijn zich niet bewust van de rol die magnesium speelt in een optimale gezondheid.

Magnesium zelftest

Je kunt ook zelf vaststellen of er sprake is van een magnesiumtekort door het beantwoorden van een paar simpele vragen. Als je op twee van de volgende vragen JA antwoord, dan heb je een grote kans dat je een tekort hebt aan magnesium:

1. Gebruik je regelmatig maagzuurremmers?
2. Drink je regelmatig koolzuurhoudende dranken?
3. Drink je veel koffie, thee of andere cafeïne houdende dranken?
4. Drink je meer dan 8 alcoholische dranken per week?
5. Gebruik je veel suiker of andere zoete voedingsmiddelen?
6. Heb je veel last van stress of heb je recentelijk een operatie gehad?
7. Gebruik je medicatie voor vochtafdrijving, je hart, astma of gebruik je de pil?
8. Neem je calcium in zonder magnesium?
9. Heb je last van pijn in je voeten, vaak kramp of verstijfde spieren, slapeloosheid, vermoeidheid, migraine, angst, concentratie stoornissen, reumatische klachten of eczeem?
10. Ben je ouder dan 55 jaar? Ouder worden, stress, ziektes en een verhoogd medicijngebruik kunnen ervoor zorgen dat het magnesiumgehalte te laag is voor een goede gezondheid.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,1 Kg
© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie