-15%

Magnesium Aromatherapie Oranjebloesem (750g)

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 19,95 € 16,96 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Een weldaad voor geest en lichaam

Deze magnesium badkristallen bevatten oranjebloesem en etherische olie. Deze olie heeft een diepe kalmerende en ontspannende uitwerking op zowel ons lichaam als onze geest. De geur van het magnesium is een combinatie van exotische en bloemig. Door de magnesium badkristallen met etherische olie in je bad te gebruiken kan je optimaal van de voordelen van aromatherapie en magnesium profiteren.

Magnesium Badkristallen Oranjebloesem aromatherapie

Oranjebloesem aromatherapie wordt vaak gebruikt als een middel bij angst en emotionele uitputting. Sommige mensen zijn van mening dat de olie ook de creativiteit versterkt. Het is een zonnige olie om de huid en het innerlijk mee te verwennen.

Deze magnesium oranjebloesem aromatherapie (citrus aurantium flower oil) is vervaardigd met de beste etherische olie die verkrijgbaar is. Deze aromatherapie wordt onder hoge druk vervaardigd om de geur diep in de zuivere Zechstein Ancient magnesiumbadkristallen te laten opnemen. Zo blijft deze lang goed (mits goed afgesloten).  Er worden 100% natuurlijke plantaardige etherische olieën gebruikt. De natuurlijke kleurstoffen worden in een zeer lage concentratie van slechts 0,0005% toegevoegd.

Toepassing en gebruik Magnesium Badkristallen met aromatherapie

Magnesium oranjebloesem aromatherapie voor een voetbad.
We raden een temperatuur aan van rond de 37 graden Celsius. De duur van het voetbad moet tenminste 20 minuten zijn. Bij een voetbad raden wij 50 tot maximaal 100 gram per voetbad.

Magnesium oranjebloesem aromatherapie voor een ligbad.
We raden een temperatuur aan van rond de 37 -38 graden Celsius. De duur van het ligbad moet tenminste 20 minuten zijn. Bij een normaal ligbad (120 liter water) raden wij 200 tot maximaal 500 gram per ligbad aan.

Inhoud

47% Topical magnesiumchloride
100% nayuurlijke etherische olie: citrus aurantium flower oil
100% natuurlijke kleurstoffen 0,0005%: curcuma extract – carminic acid

Magnesium zelftest

Je kunt ook zelf vaststellen of er sprake is van een magnesiumtekort door het beantwoorden van een paar simpele vragen. Als je op twee van de volgende vragen JA antwoord, dan heb je een grote kans dat je een tekort hebt aan magnesium:

1. Gebruik je regelmatig maagzuurremmers?
2. Drink je regelmatig koolzuurhoudende dranken?
3. Drink je veel koffie, thee of andere cafeïne houdende dranken?
4. Drink je meer dan 8 alcoholische dranken per week?
5. Gebruik je veel suiker of andere zoete voedingsmiddelen?
6. Heb je veel last van stress of heb je recentelijk een operatie gehad?
7. Gebruik je medicatie voor vochtafdrijving, je hart, astma of gebruik je de pil?
8. Neem je calcium in zonder magnesium?
9. Heb je last van pijn in je voeten, vaak kramp of verstijfde spieren, slapeloosheid, vermoeidheid, migraine, angst, concentratie stoornissen, reumatische klachten of eczeem?
10. Ben je ouder dan 55 jaar? Ouder worden, stress, ziektes en een verhoogd medicijngebruik kunnen ervoor zorgen dat het magnesiumgehalte te laag is voor een goede gezondheid.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 4 Kg
© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie