Navulverpakking 500ml

Magnesium Serum (500ml)

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 29,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 3 dagen.

Aantal

De magnesium serum heeft een zeer hoge concentratie magnesiumchloride (30%) en wordt geleverd in een flesje van 200 ml met pomp en is hierdoor extra zuinig in gebruik. De magnesium serum voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en bevat geen toxische of andere belastende ingrediënten. Door het speciale vitaliseringsproces dringt de magnesium diep door in de huid en de cellen. 

Ingrediënten Magnesium Serum

Deze Magnesium Serum is de enige vloeibare magnesium die door zijn lage PH waarde tussen de 4,5 en 5,5 zeer goed en snel door de huid wordt opgenomen! Dit is de ideale transdermale magnesium die na het opbrengen de huid niet uitdroogt. Ontwikkeld door de beste specialisten die grote kennis hebben van de transdermale magnesium applicatie.  De Magnesium Serum is gemaakt van extreem zuivere magnesiumchloride granules. De zuiverheid is te vergelijken met Himalaya zout. Je gezondheid vaart er wel bij! Eenvoudig aan te brengen en in te masseren. 30% zuiniger. Geeft een zachte en aangenaam gladde huid. Nu met handig pompje, dus geen geknoei en beter te doseren. Magnesium Serum van Regenesis is een 100% natuurproduct en minimaal 3 jaar houdbaar.

Toepassing en gebruik Magnesium Gel

Hoeveel magnesium heeft een mens per dag nodig?

De ADH voor magnesium is: voor mannen 420 mg per dag en voor vrouwen 320 mg per dag.
Het magnesium serum is voorzien van een pompje. 1 pompdosering is ca. 1 ml en bevat ca. 100 mg pure magnesium.
Je dus kunt zelf bepalen wat je per dag aan Magnesium Serum wilt gebruiken. Contact met ogen en openwondjes vermijden

Opbrengen Magnesium Serum

Om voor de eerste keer te gebruiken draai je het pompje een kwartslag om te openen. Pomp een aantal malen tot het Magnesium Serum eruit komt. Pomp nu zoveel als nodig is op bijvoorbeeld een arm en verdeel dit eventueel ook op je andere arm (1 pompdosering is ongeveer 100 mg. pure magnesium). Breng het Magnesium Serum dus in kleine hoeveelheden aan op armen, benen, buik, oksels of waar je het maar aan wilt brengen. Daarna heel licht inmasseren. Hoe langer je de magnesium in masseert hoe beter de magnesium wordt opgenomen. Teveel Magnesium Serum aanbrengen heeft echt geen zin, het kost alleen maar magnesium en wordt dan ook niet meer door de huid opgenomen waardoor de huid nat blijft.

Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Mocht de tinteling te heftig zijn, dan kun je de huid eerst vochtig maken voordat je het Magnesium Serum erop aanbrengt. Om de opname te bevorderen laat je het Serum tenminste 15 minuten inwerken.
Je  kunt het Magnesium Serum daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken.

Voor een optimaal effect is dagelijks gebruik zowel ‘s morgens en ‘s avonds aan te raden. Bij spierpijnen en krampen kan je het Magnesium Serum direct op de pijnlijke plaats aanbrengen.
Bij ernstige huidproblemen consulteer eerst je arts.

Sporters
Breng de magnesium serum ruim voor het sporten aan, het geeft soepelere spieren en spierpijnen komen na het sporten minder voor.

Magnesium en uw gezondheid

Magnesium suppletie wordt als essentieel beschouwd voor je gezondheid als gevolg van het toenemende magnesiumtekort in de moderne voeding, vervuiling en vergiftiging van de landbouwgrond etc. Magnesium speelt een cruciale rol in meer dan 300 fundamentele biochemische reacties in onze cellen.
Een tekort aan magnesium kan invloed hebben op een groot aantal van de lichaamseigen processen, maar velen zijn zich niet bewust van de rol die magnesium speelt voor een optimale gezondheid

Magnesium zelftest

Je kunt ook zelf vaststellen of er sprake is van een magnesiumtekort door het beantwoorden van een paar simpele vragen. Als je op twee van de volgende vragen JA antwoord, dan heb je een grote kans dat je een tekort hebt aan magnesium:

1. Gebruik je regelmatig maagzuurremmers?
2. Drink je regelmatig koolzuurhoudende dranken?
3. Drink je veel koffie, thee of andere cafeïne houdende dranken?
4. Drink je meer dan 8 alcoholische dranken per week?
5. Gebruik je veel suiker of andere zoete voedingsmiddelen?
6. Heb je veel last van stress of heb je recentelijk een operatie gehad?
7. Gebruik je medicatie voor vochtafdrijving, je hart, astma of gebruik je de pil?
8. Neem je calcium in zonder magnesium?
9. Heb je last van pijn in je voeten, vaak kramp of verstijfde spieren, slapeloosheid, vermoeidheid, migraine, angst, concentratie stoornissen, reumatische klachten of eczeem?
10. Ben je ouder dan 55 jaar? Ouder worden, stress, ziektes en een verhoogd medicijngebruik kunnen ervoor zorgen dat het magnesiumgehalte te laag is voor een goede gezondheid.

© 2014 - 2018 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie