Aansprakelijkheid
De op www.superfoodexpress.nl aangeboden producten worden aangeboden onder productaansprakelijkheid van de leverancier.

SuperfoodExpress spant zich in om de inhoud van www.superfoodexpress.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.superfoodexpress.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met SuperfoodExpress.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten liggen bij SuperfoodExpress. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van SuperfoodExpress, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht, tenzij anders aangegeven.

Retourneren
Zoals wettelijk bepaald, kun u de bestelde artikelen binnen 14 dagen retourneren. De productverpakking(en) dient ongeopend te zijn. U kunt de items in dezelfde verpakking retourneren aan SuperfoodExpress, Mariotteplein 12huis, 1098 NZ Amsterdam. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Overig
De Algemene Voorwaarden kunnen van tijd tot tijd wijzigen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie