Detoxen met de SuperfoodExpress

Voel jij je al een tijdje moe? Heb je last van je maag of darmen? Of wil je bewuster gaan eten of op een gezonde, verantwoorde manier een paar kilo kwijt? Dan is een weekje detoxen wellicht iets voor jou. Door te detoxen ontdoe je je lichaam van schadelijke stoffen en verhoog je je gezondheid.

De voordelen van het detox-dieet:

 • meer energie
 • herstel van de stofwisseling
 • een gezondere huid
 • gewichtsverlies
 • algemeen gevoel verbetert

Tijdsduur

De detox-kuur van SuperfoodExpress duurt 7 dagen en is goed vol te houden. Geen extreme taferelen met alleen shakes, maar met de volgende spelregels: 

1. Begin de dag met een glas lauw water met vers citroensap: goed voor het reinigen van je lever en brengt de zuurtegraad in balans
2. Drink minimaal 1,5 liter water op 1 dag
3. Drink 4 koppen detox-thee en daarnaast gember, munt en groene thee én alleen vers geperste vruchtensappen
4. Drink geen alcohol of koffie
5. Neem 6 spirulina-tabletten per dag; voor het extra reinigen van je lever
6. Eet alleen verse groenten en fruit (bij voorkeur biologisch)
7. Gebruik geen zuivelproducten
8. Stop met roken
9. Maak je niet druk, just relax! Vraag je ook niet af of je het detoxen wel goed doet. Je eet nu een en al gezonde voeding, je lichaam doet verder zijn taak, no worries.

Detox-pakket

Het detox-pakket van SuperfoodExpress bestaat uit 1 pot biologische Spirulina-Chorella tabletten, 1 pakje detox-thee en 1 pakje groene thee met gember & citroen en kost slechts € 22,50. Desgewenst kun je extra thee los bijbestellen. 

Ook bevat het detox-pakket een uitgebreide handleiding met o.a. menu's. Wel zo gemakkelijk! Wil je graag vooraf meer informatie over detoxen, stuur dan een e-mail naar info@superfoodexpress.nl

Detoxen wordt alleen aanbevolen als je in een goede gezondheid verkeerd. Heb je last van migraine dan wordt detoxen afgeraden. 

Detox-ervaringen van klanten

 • Geplaatst door Peter en Diana 
  Samen met mijn man meegedaan aan de detoxweek. Echt een aanrader! We waren allebei nog niet zo heel erg thuis in de superfoods, maar het leek ons een goed begin van het nieuwe jaar. Het viel ons reuze mee en we voelden ons er heel goed door. Met de persoonlijke begeleiding, de recepten en de uitwisseling van gevoelens en ideeën in de groep was het heel makkelijk vol te houden. Geen moment gedacht dat ik wilde stoppen. Sterker nog, een paar dingen uit de detoxweek zijn we blijven doen. Gewoon omdat het eenvoudig is en we ons er echt beter bij voelen! En dat de producten van Superfoodexpress zo lekker zijn, helpt natuurlijk ook.
   
 • Geplaatst door Nathalie 
  Ik was een beetje argwanend tegenover de superfoods. Is dit echt zo gezond en lekker of is het weer een hype? Door vriendinnen ben ik overgehaald om een weekje detoxen uit te proberen. En dat is mij uitstekend bevallen. Door het kant-en-klaar pakket met overheerlijke producten als noten, gedroogd fruit, detox thee, detox-tabletten, aangevuld met makkelijke en lekkere recepten was het prima te doen. Zeker in combinatie met jonge kinderen thuis. Op momenten dat ik het moeilijk had (bijv als mijn gezin een lekker stuk vlees aan het wegwerken was), kon ik steun vinden in de besloten Facebook groep. Dit maakte echt het verschil! Het resultaat; rust in mijn hoofd en een betere nachtrust. Bedankt Superfoodexpress!
   
 • Geplaatst door Leonie
  Via Superfood Express heb ik een Detox weekje gedaan. Geen heftige taferelen maar gewoon een weekje heel gezond eten en drinken. Op zondag eerst een sauna dagje dus dat was direct een goed begin! En met het ontvangen menu is het makkelijk toch een lekkere avondmaaltijd te eten. Mijn lichaam was erg rustig en ik werd 's ochtends heerlijk uitgeslapen wakker. Mijn exceem verdween helaas niet helemaal maar desondanks ga ik dit ieder kwartaal een weekje doen want voel me er echt goed bij. De Detox thee is heerlijk en een tussendoortje van ongebrande noten, moerbeien en bio rozijnen stilt de honger. 
 • Detox-pakket
  Detox-pakket

  Door te detoxen ontdoe je je lichaam van schadelijke stoffen en verhoog je je gezondheid. Ofwel je ondersteunt je lijf bij het afbreken van ongewenste stoffen.

  De voordelen van het detox-dieet:∙ meer energie
  ∙ herstel van de…

  € 22,50
 • Chlorella-Spirulina tabletten Biologisch (240 stuks)
  Chlorella-Spirulina tabletten Biologisch (240 stuks)

  Biologische Chlorella en Spirulina zijn ontzettend voedzame product en bevatten bijna alle vitamines en mineralen die het menselijk lichaam nodig heeft. Daarnaast bevat Chlorella en Spirulina een hoge dosis antioxidanten,…

  € 15,95
© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie