Even voorstellen: Kim Blijleven, FoodBlogster.

 

Mijn naam is Kim Blijleven-Brokx. Ik ben 37 jaar , getrouwd en heb drie jongens van 6, 4 en 2,5 jaar. Suzan heeft mij gevraagd om mijn ervaringen m.b.t. voeding met jullie te delen in een maandelijkse blog. Maar voor ik dat doe wil ik mijzelf graag eerst aan jullie voorstellen.

Jong geleleerd is...

Gezonde voeding is mij met de paplepel ingegoten. Van mijn moeder kregen we bijvoorbeeld te horen waarom broccoli goed voor je was als we dat aten. Zelfs mijn oma ging tot het laatst toe haar boodschappen bij verschillende adresjes halen om zo de gezondste producten in te kopen.

Rond mijn puberteit kreeg ik mijn eigen ideeën over voeding en begon ik erover te lezen. Vanaf 2006 ben ik ook superfoods gaan toevoegen aan mijn voeding zoals gebroken lijnzaad in de mueslie met chlorella en spirulina poeder. Als je toen naar informatie zocht op internet kwam je al gauw op Amerikaanse sites terecht en hooguit een enkele Nederlandse met een beperkt aanbod.

Gelukkig is dat nu heel anders en hebben de superfoods ook in veel Nederlandse huishoudens een plekje gekregen. Mijn boekenkast staat vol met boeken over voeding en ik ben er nog van plan een heleboel te verslinden!

Opleiding tot Voedingsdeskundige

Momenteel volg ik de opleiding tot Voedingsdeskundige waarvoor ik in juni examen ga doen. Daarna wil ik mensen adviseren over hun voedingspatroon op een manier die bij hun past en waarmee ze zich gelukkig voelen. De voordelen van gezonde voeding zijn grenzeloos en kunnen een hoop positieve veranderingen teweegbrengen in je leven. En dan niet alleen de keiharde kilo’s maar ook het geestelijke aspect.

In mijn blog zal ik mijn ervaringen delen over de producten van SuperfoodExpress. Ook zal ik actuele thema’s bespreken of gewoon hetgeen wat mij bezig houd over voeding.

Ik voel mij vereerd om dit te mogen doen en ik hoop jullie in de toekomst te mogen inspireren.

Liefs,
Kim Blijleven-Brokx

Kim Blijleven

© 2014 - 2019 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie