Avocado met tonijn en noten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 rijpe avocado's
  • 1 blikje tonijn (naturel, uitgelekt gewicht 150 gram)
  • 2 eetlepels grofgehakte walnoten + 8 halve
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • 1,5 citroen
  • 2 afgestreken theelepels mosterd
  • snufje cayennepeper
  • zout (naar smaak)

Avocado met tonijn

Bereidingswijze
1. Pers 1,5 citroen 
2 Halveer de avocado's: haal de pit eruit en hol ze iets verder uit. Besprenken ze hierna met citroensap van 1 citroen
3. Prak het avocado-vlees en meng het met:
- fijngemaakte tonijn
- creme fraiche
- gehakte noten
- mosterd, zout en cayennepeper
- het sap van een halve citroen
4. Snijd de derde avocado in kleine blokjes en meng deze er doorheen. Houd enkele blokjes achter voor garnering. Schep vervolgens de massa in de avocadohelften en decoreer deze met de halve walnoten en avocadoblokjes.

Serveertip
Zet de avocado's een half uurtje de koelkast alvorens je ze serveert.

© 2014 - 2017 SuperfoodExpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie